Свіжа випічка

Поговоримо про те, як організувати власний бізнес на продажі гарячої здобної випічки. Для того, щоб відкрити власну точку продажі потрібно не так багато коштів – близько 1500 – 2500 доларів. Основна витрата тут буде на покупці устаткування або зарплаті співробітникам.

Починається такий бізнес з отримання сертифікату на товари і обладнання. Також варто організувати прибирання сміття. І, звичайно ж, обрати правильно місце продажі. Найкращі місця розташування торгової точки для продажі гарячої випічки – це біля парків, скверів, набережних, метро. Саме тут доходи зможуть бути найбільш високими. У святкові дні доцільно розташовуватися в місцях проведення заходів або недалеко від них. Але самому вибирати місце немає сенсу. Список адрес, де дозволяється розмістити торгову точку знаходиться в районному торговому відділі, куди і слід звертатися.

Реклама тут буде недоречна, оскільки реалізація товару відбувається просто на місці продажі. Так, дохід з однієї торгової точки приблизно буде складати 300-500 доларів в місяць. Але існують способи, як збільшити дохід з кожної точки. Наприклад, можна самому виконувати роботу вантажника, бухгалтера, сторожа і т.д. Так можна значно заощадити гроші на заробітну плату працівникам.

Три основні моменти успішної роботи торгової точки на вулиці – це правильний асортимент, постачальник, і гарна погода. Також у разі розширення такого бізнесу, можна реалізувати також і слойки, напої, морозиво та інші солодощі. Варто встановити спеціальний холодильник з цим товаром, і дохід різко зросте внаслідок розширення асортименту. Велика витрата на придбання холодильника не буде потрібна, оскільки багато компаній, що виробляють напої, надають свої фірмові холодильники майже безкоштовно.

Таким чином, власний бізнес на свіжій випічці може бути дуже вигідним і прибутковим.  

Читати також:

Заробляємо на продажі попкорну

Заробляємо на продажі попкорну

Бізнес на попкорні – дуже високоприбутковий! Що значить «дуже»? Це значить, що його рентабельність складає 700%!!! Неймовірно? Аж ніяк і ми розкажемо вам, чому це можливо. Цей вид продукту...

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Хліб – незмінний продукт на нашому столі уже не одну сотню років. І якими б не були всі інші страви, без хліба не обходиться ніколи. Тож коли постає питання, який із продуктів користується...