Морозиво з вина

Солоденьке люблять всі: хтось потроху, а хтось просто жити без нього не може. І ось всім відомий і улюблений багатьма десерт – морозиво, відтепер можна спробувати і в новому вигляді. Але маленька заміточка: тим, хто відстоює позиції за тверезість завжди і у всьому, цей новий вид морозива навряд не підійде зовсім. Вся справа в тому, що це морозиво роблять із вина.

Запропонувала новий продукт на ринок американська компанія Mercer’s Dairy. Морозиво, яке називають Mercer’s Wine Ice Cream, проводиться з декількох сортів білого і червоного вина, тому і містить в собі до 5% алкоголю. Також воно має злегка п’янкий, але разом з тим вишуканий і дуже приємний смак. Такий продукт хороший тим, що його гідно зможуть оцінити як ласуни-любителі холодного десерту, так і гурмани хороших вин.

Фірма Mercer’s Dairy виробляє морозиво ще з середини ХХ століття. За цей час вона запропонувала покупцям кілька десятків видів морозива, з різноманітними наповнювачами – від традиційних фруктів і шоколаду до незвичного для нас кленового сиропу. Але все це вже не так цікаво, і компанія вирішила вийти на кардинально новий рівень, створивши морозиво з вина. Якщо говорити про інгрідієнти, то тут основою так і залишилося коров’яче молоко, але з маленькою поправкою – тепер воно використовується разом з вином. Утворюється терпка заморожена маса, що містить 5% алкоголю. Таким чином, асортимент морозива з вин представлений десертами 15% жирності з додаванням Каберне, Мерло, Шардоне і багатьох інших, а також вишневого, малинового сиропу та інших наповнювачів.

Такий бізнес по виготовленню або транспортуванню ексклюзивного морозива ще ніхто не зайняв в Україні, тому це гарна можливість почати рух вперед. Тим більше, якщо Ви і самі небайдужі до вишуканих десертів. Але при всьому цьому варто враховувати, що такий десерт не призначений для дітей, і завдяки вмісту алкоголю він потрапляє під категорію 21 + в США, і 18 + у країнах СНД.

Читати також:

Заробляємо на продажі попкорну

Заробляємо на продажі попкорну

Бізнес на попкорні – дуже високоприбутковий! Що значить «дуже»? Це значить, що його рентабельність складає 700%!!! Неймовірно? Аж ніяк і ми розкажемо вам, чому це можливо. Цей вид продукту...

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Хліб – незмінний продукт на нашому столі уже не одну сотню років. І якими б не були всі інші страви, без хліба не обходиться ніколи. Тож коли постає питання, який із продуктів користується...