Виготовлення напівфабрикатів – прибуткова справа!

Якщо ви домогосподарка із купую вільного часу і любите готувати, то чому б не спробувати на цьому заробити? Ми пропонуємо вам зайнятися виготовленням напівфабрикатів із тіста – пельменів, мантів, або вареників на замовлення.

Не зважаючи на те, що цим товаром заповнені морозилки супермаркетів, домашній продукт завжди буде поза конкуренцією. Річ у тям, що виробники, які виготовляють цю продукцію у промислових масштабах, змушені думати про рентабельність і про «масового покупця», тобто щоб їх товар був по кишені середньостатистичному українцю. І вміст м’яса у магазинних виробах не більше 25%, а все інше – замінники та смакові добавки. Ми ж пропонуємо вам зробити акцент на якості ваших виробів і орієнтуватися лише на тих, чий дохід вище середнього, це люди бізнесу, які готові переплачувати за певний продукт, якщо впевнені в його беззаперечній якості.

Отже, з чого варто починати і що вам знадобиться? Самим першим «місцем праці» може стати ваша власна кухня та всі ваші знаряддя – дошка, качалка, м’ясорубка, посуд. Готові вироби знайдуть місце у вашій морозильній камері. Коли ж ви відчуєте, що всього цього вам занадто мало, а попит продовжує рости, наступним кроком буде купівля місткої морозильної камери із заморозкою «-25 градусів», зручний високий професійний стіл, електронні ваги до 10 кілограм, машина для розкачування тіста. Не зайвим буде створити власний сайт-візитку із фотографіями вашої продукції. Всі ці кроки неодмінну приведуть вас до пристойних заробітків. Можливим для вас стане налагодження співпраці із постачальниками фермерського м’яса, яєць, можливо й овочі, які продаватимуть вам за цінами, нижче ринкових. І так, крок за кроком, ви зможете прийти до відкриття власного кулінарного цеху.

Дбайте про свій імідж і неперестанно контролюйте якість виробів, тоді і кількість ваших клієнтів ставатиме щораз більшою. У цій справі все залежить лише від вас!

 

Читати також:

Заробляємо на продажі попкорну

Заробляємо на продажі попкорну

Бізнес на попкорні – дуже високоприбутковий! Що значить «дуже»? Це значить, що його рентабельність складає 700%!!! Неймовірно? Аж ніяк і ми розкажемо вам, чому це можливо. Цей вид продукту...

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Власна міні-пекарня – з чого почати?

Хліб – незмінний продукт на нашому столі уже не одну сотню років. І якими б не були всі інші страви, без хліба не обходиться ніколи. Тож коли постає питання, який із продуктів користується...